© Powered by SiteSpirit

 
random9.jpg

header7.jpg

logoKS.png

Pasta met tonijn en mozzarella

Pasta met tonijn en Mozzarella

20150928_163249.jpg

Nodig voor 8 personen:  
500 gram pasta, "Al Dente" gekookt
2 blikjes tonijn op olie en een glas witte wijn
2 bolletjes mozzarella, in stukjes gesneden en een handvol rucola 1 ui en 2 teentjes knoflook, fijngesneden.
1 bouillonblokje en een bosje peterselie, fijngesneden
1 Spaans pepertje, fijngesneden en een eetlepel Sambal Oelek     Scheutje olie, peper en zout naar smaak.    
Bereiding:
Zet een (hapjes)pan op het vuur met een scheutje olijfolie en bak de ui en knoflook aan.
Voeg de tonijn en de peper/sambal toe, roer tot het losser wordt en doe dan de wijn erbij.
Laat de alcohol uit de wijn verdampen en voeg de pasta toe.
Laat het even opbakken, doe de mozzarella erbij en verkruimel het bouillonblokje erboven.
Proef op smaak en voeg eventueel nog wat zout en peper toe. Doe de rucola erbij en roer het geheel goed om tot het goed vermengd en gebakken is. Serveer op een schaal of bord en strooi de peterselie er bovenop. Klaar!


Melanzane Parmigiana

Italiaanse klassieker met vlees en aubergine

Melanzane Parmigiana foto.jpg

Nodig voor 10 personen:  

10 Kalfs/rundersteaks (bijv. rib-eye) van ca. 180 gram.
1  Grote ui en 3 tenen knoflook, fijngesneden.
1  Grote Spaanse peper, fijngesneden en 1 flinke handvol gesneden  
    peterselie.
4  Blikjes gepelde tomaten, 2 eetlepels kappertjes en 4 ansjovis filets.
4  Lente uitjes, in schuine ringetjes, peper, zout en een schepje suiker.
2 Takjes rozemarijn, oregano en salie en 2 aubergines, in plakken 
    gesneden van 1 cm.
8  Plakken jonge kaas en 150 gr. Parmesan.    

Bechamelsaus: 50 gr. boter en 50 gr. bloem, 250 ml. melk en wat zout en nootmuskaat.
Laat de boter smelten in een pannetje en voeg al roerend, de bloem toe en laat even koken. Laat koken tot de bloem gaart en voeg geleidelijk al roerend (met een garde) de melk toe.  

Bereiding: Verwarm de oven voor op 190 graden.
  
Bak in een vrij droge koekenpan de aubergine tot goudbruin met wat peper en zout.
Neem een hapjespan met een goede scheut olijfolie en bak de ui, knoflook, Spaanse peper en ansjovis aan tot de ui glazig wordt, de ansjovis volledig is opgelost en z'n zoute smaak heeft afgegeven en breng op smaak met peper en zout.
Doe nu de tomaat en de kappertjes in de pan, breek met een pollepel de tomaten in kleinere stukjes en doe de verse tuinkruiden en lente ui erbij.
Laat even zachtjes pruttelen en voeg de suiker en de peterselie toe.
Doe
in een ovenschaal de aubergine een laagje bechamelsaus, kaasplakken en tomatensaus.
Eindig met de Parmesan, die je eroverheen raspt.
Zet de schaal in de oven en bak zo'n 20 minuten of tot het lekker borrelt.
Bestrooi het vlees met met peper en zout, bak rondom aan in olie en een klontje boter.
Als het vlees de juiste garing heeft, laat dan even rusten en haal de Melanzane uit de oven.
Leg het vlees midden op het bord en schep er een portie van die heerlijke Melanzane bij


Gebraden kwartel in (eigen) jus

Lekker voorgerecht

kwartel 1.jpg

Nodig voor 4 personen:      
2 Gehalveerde kwartels   
1 Sjalotje en 1 teentje knoflook  
½ Glas witte wijn   
4 Stronken witlof en een handjevol gehakte peterselie      
Peper, zout en 50 gram boter, in blokjes en olijfolie 
               
Bereiding:  
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Bestrooi de kwartels met peper en zout en braad rondom aan in een pan met een scheutje olijfolie.
Maak ondertussen de witlof schoon en snijd het in plakjes.
Als het begint te kleuren, draai ze dan om en voeg een klont boter toe. Zet de pan in de oven om de kwartels verder te laten garen (ca. 10 minuten).
Zet een andere pan op het vuur en met een scheutje olijfolie en bak de witlof aan.
Breng op smaak met peper en zout en laat zachtjes verder garen.
Haal na de gewenste tijd de kwartels uit de oven en laat het rusten op een schaal.
Zet de pan terug op hoog vuur en blus af met de wijn en proef of het eventueel nog peper en zout nodig heeft, je hebt nu een  verse jus.
Als het een beetje is ingekookt, roer er dan de boter doorheen en de peterselie.
Doe op het midden van het bord een hoopje witlof en leg de kwartel erbovenop. Schep er wat van de jus overheen en serveren maar!


Spicy kruidenmix

De moeder van de Boemboe's

Spicy kruidenmix James.jpg

Ingrediënten:       
13 grote lomboks    
9 rawits (kleine, erg hete pepertjes)    
6 eetlepels sambal oelek   
21 kemirienoten     
3 theelepels zout     
3 grote uien   
11 teentjes knoflook     
3 eetlepels bruine suiker    
2 theelepels garnalenpasta (trassie)     
3 eetlepels citroensap  
1½ dl. zonnebloemolie      

Bereiding:  
Snijd de uien, knoflook en de pepers grof en doe samen met de andere ingrediënten in de keukenmachine.
Zet de machine aan en giet de olie erin tot de massa een stevige pap wordt. Klaar!
Als je dit mengsel afgekoeld in een uitgekookte en dus "schone" pot, onder een laagje olie in de koeling zet, kun je er zeker 2 maanden plezier van hebben en zo heb je een "geheim wapen" bij het Indonesisch koken!!
Deze kruidenmix is een goede basis voor bijna alle gerechten en geeft hier een lekkere kick en extra smaak aan.
Gebruik dus in je gerecht gerust iets minder van de kruiden, die hierin al gebruikt worden.



Oosterse pompoensoep

Pompoensoep met kokosmelk en gember

001 - kopie.jpg

Nodig voor 8 personen:  
1 (Fles) pompoen, in stukjes gesneden.
300 gram kip, dijenvlees of filet.
1 bosje verse koriander, gesneden.
1 Spaanse peper, zaadlijst verwijderd en fijngesneden. (bewaar iets voor garnering)
200 ml. kokosmelk/kokosroom.
1 kippen/groenten bouillonblokje opgelost in een liter water.
1 theelepel paprikapoeder en kerriepoeder.
1 gesnipperd uitje en 2 teentjes knoflook, fijngesneden.
1 eetl. gember en citroengras, fijngesneden  
Een scheutje olijfolie, peper, zout en natuurlijk een staafmixer…    

Bereiding:  
Snijd de kip in smalle reepjes en bak aan met peper, zout, paprikapoeder en kerriepoeder tot het krokant is en laat uitlekken op keukenpapier.
Zet een pan op het vuur en fruit de ui, knoflook gember, citroengras en pepertje aan.
Voeg nu de paprika en kerrie toe en laat even meestoven.
Doe de pompoen en de bouillon erbij en laat lekker pruttelen. Proef op smaak en voeg de kokosmelk toe en laat koken tot het gaar is.
Pureer de soep met de staafmixer en check de smaak en voeg de koriander toe.
Doe een mooie schep op je bord/kom en leg in het midden een paar stukjes kip, top af met koriander en sprenkel er wat kokosmelk over.
Prachtig en simpel voorgerecht voor de winterdagen!


Sate Ajam

Lekkere snelle Saté

Sate foto website.jpg

Nodig voor 8 personen:  
1 kilo kip dijenvlees, 450 gram pindakaas, 500 ml. water, 2 eetl. rietsuiker en 24 saté stokjes.
om te garneren en af te maken, wat lente uitjes in ringetjes gesneden of gebakken uitjes.                    

Marinade: liefst 2 uur marineren                           
100 ml. ketjap manis, 2 eetlepels gembersiroop   
1 kleine ui en 2 teentjes knoflook, gesnipperd     
1 eetlepel sambal oelek en  ½ theelepel zout  

Het bovenstaande 2x, waarvan 1x voor de pindasaus 
Laat de stokjes in water weken.  

Bereiding:   Snijd het vlees in blokjes/reepjes van 2 cm en leg het minimaal 2 uur in de marinade. Rijg 4/5 stukjes aan de stokjes, waarbij je oplet dat de uiteinden van de stokjes bedekt zijn. Zet een grillpan op het vuur en laat goed heet worden en smeer in met wat (zonnebloem)olie.
Grill de saté aan beide kanten goudbruin en als het te donker wordt, het vuur iets temperen.  
Voor de saus zet je een hapjespan of een kleine wok op het vuur met een klein scheutje olie.
De pindakaas, water, rietsuiker en de ingrediënten die je ook voor de marinade gebruikt hebt er allemaal in 1 keer bij.
Roer goed door met een garde tot het begint te koken en een mooie, egale massa wordt.
Breng op smaak met het zout en eventueel op de gewenste dikte met water en ketjap.


Babi/Ajam Ketjap

Simpel en lekker vleesgerecht

Babi ketjap website.jpg

Nodig voor 8 personen:  

1 ½ kilo schouderkarbonade (zonder bot), speklappen of kip.
1 bouillonblokje, verkruimeld of poeder
1 theelepel zwarte peper  
4 eetlepels plantaardige olie
2 uien, 3 lomboks, 4 tenen knoflook in schijfjes,
1 stukje trassie/schepje garnalenpasta
3 theelepels djahé (of verse schijven)
1 eetlepel sambal oelek, of meer naar smaak 
3 dl. ketjap manis, 1 glas water

Bereiding:
  

Snijd het vlees in reepjes van 1,5 cm. Verhit de olie in een braadpan en bak het vlees in porties aan alle kanten aan. Als de pan te vol is, zal het vlees namelijk stoven in plaats van bruin worden. Schep het vlees op een bord en zet even weg.
Bak de ui met de knoflook, pepers en gember in dezelfde pan even aan met de sambal en de garnalenpasta.
Voeg het vlees weer toe, breng aan de kook en laat op laag vuur zachtjes ca. 1½ uur stoven met de ketjap, het water en het bouillonblokje.
Als het gaar is, schep dan het overtollige vrijgekomen vet eraf en serveer met ringetjes lente ui eroverheen gestrooid.  


Kip met broccoli met een Aziatische Twist

Een heerlijk combi uit ons "WorldWide Tapas" menu

009 (4).jpg

Nodig voor 8 personen:    

800  gram kipdijenvlees       
2  stronk broccoli  
100  gram cashewnoten      
2  Spaanse pepers, in ringen      
1  ui, in stukjes, 1  teen knoflook, in plakjes      
3  bos uitjes, schuin gesneden  
100  ml. oestersaus, sojasaus en chilisaus      
1  eetl. sesamolie        
1  scheutje zonnebloemolie om te bakken, peper en zout.      
1  handvol koriander, grof gesneden       

Bereiding:  

Snijd kleine roosjes van de broccoli en blancheer 2 min. in kokend water.
Spoel meteen na het afgieten af met koud water zodat het z'n mooie frisse kleur behoudt.
Snijd de kip in reepjes van 1 cm. en bak deze in een scheutje zonnebloemolie rondom bruin in de wok met wat peper en zout. Haal uit de wok en fruit de ui, knoflook en de Spaanse peper.
Als de ui glazig begint te worden, dan de kip, cashewnoten en de broccoli erbij.
Laat warm worden en dan de sauzen en de sesamolie toevoegen.
Goed omscheppen, zodat de saus zich goed vermengt en dan de koriander en de bosuitjes erbij.
1 minuutje laten pruttelen en klaar!


Oerapan

Heerlijk groentengerecht met geraspte kokos

Oerapan foto website.jpg

Nodig voor 8 personen
1 spitskool, gesneden
500 gram taugé
1 ui, gesneden en 2 teentjes knoflook, gesneden
500 gr. sperzieboontjes 2 spaanse pepers
2 limoenblaadjes
2 theelepels laos
2 theelepels djahé
2 theelepels bouillonpoeder
2 theelepels bruine suiker
1 theelepel tamarindepasta
300 gram geraspte kokos  

Bereiding:
Zet een wok of grote pan op het vuur en fruit hierin de ui, knoflook en de pepers.
Voeg de kruiden, bouillon, tamarinde en de suiker toe, verwarm en  meng het goed door.
Doe eerst de kool in de pan en schep het goed
door tot het iets zachter wordt.
De boontjes erbij, dan de geraspte kokos en de limoenblaadjes.
Als de groenten half gaar zijn, de taugé toevoegen en voorzichtig omscheppen.
Laat het geheel garen op niet te hoog vuur en zorg dat de groenten nog een beetje "bite" houden.
Van het vuur af en je hebt een heerlijk groentegerecht.


Super Bio-scharrelkip uit de oven.

20130529_175033 - kopie.jpg

Bereidingstijd ca. 1½ uur inclusief rusttijd.


Ingredienten voor 4 personen:

1 mooie grote scharrelkip (zie foto)
3 flinke uien doormidden(in de schil) en 4 tenen knoflook fijngesneden
100 gram roomboter
1 handjevol Lavas en peterselie,
3 takjes tijm en rozemarijn en 8 blaadjes salie
zeezout en peper
1 citroen doormidden gesneden
1 flink glas witte wijn, 200 ml. kippenbouillon(blokje mag)
200ml. creme fraiche en 100 ml. (kook)room.


Bereidingswijze:

bio kip.jpg

Verwarm de oven voor op 190 graden.
Maak een kruidenboter met de fijngesneden kruiden, boter, peper en zout en het sap van een halve citroen.
Ga voorzichtig met je vingers onder de huid van de borst en maak deze los van het vlees.
Neem nu een paar flinke lepels van de zojuist gemaakte kruidenboter en schuif het onder het losgemaakte vel.
Verdeel de boter nu over de hele borst en besmeer de kip ook aan de buitenkant hiermee. Strooi nog wat extra peper en zout over de kip.
De andere helft van de citroen stop je in de holte van de kip met nog wat takjes tijm en rozemarijn, peper en zout.
Op de bodem van een ovenschaal leg je de gehalveerde uien en leg de kip er bovenop.
Doe de kip in de oven en laat de eerste 20 minuten op 190 graden staan. Verlaag de temperatuur nu naar 170 en laat nog 45 minuten doorgaren.
Als de kip klaar is, haal je deze uit de schaal en laat 20 minuten rusten op een bord.
Zet nu de ovenschaal op het vuur, schep overtollig vet eruit, snijd de uien fijn en doe ze terug in de schaal. Giet de wijn in de ovenschaal bij de bakresten en roer alles goed los van de bodem. Doe nu ook de bouillon erbij an laat deels verdampen.
Je hebt nu alle smaak van de kip in de schaal.
Doe het vocht van de kip op het bord in de ovenschaal op het vuur en voeg de creme fraiche en de room toe.
Roer alles goed door en je hebt nu een fantastische saus voor bij je kip!
Snijd de kip in stukken, verdeel over de borden en schep er wat saus bij. Lekker hoor!


















Lamsrack met zoete aardappel en asperges

Heerlijk voorjaarsrecept...

198.jpg

Nodig voor 6 personen:
1  ca. 1½ kilo lamsracks in porties gesneden(werkt ook goed met eendenborst).
1  middelgrote ui en 2 teentjes knoflook, fijngesneden en 120 gram boter,    in blokjes.    
1  kilo zoete aardappel in blokjes(brunoise), 16 witte asperges, geschild en 8 groene asperges.
1  bakje kastanjechampignons, 1 bakje Cherry trostomaatjes en een scheut balsamico azijn. 
         
Voor de saus:
1 fles rode wijn, 3 takjes rozemarijn en tijm, 2 laurierblaadjes, 2 steranijs, 1 ui doormidden en 2 tenen gekneusde knoflook, 2 eetlepels bruine suiker, peper en zout. 
120 gr. ijskoude boter, in klontjes en 1 afgestreken eetlepel maizena, aangelengd met 100 ml water.   
      
Verwarm de oven voor op 190 graden.        
Doe de tomaatjes in een ovenschaal met peper, zout, balsamico azijn en een flinke scheut olijfolie.
Als ze zijn opengesprongen en zacht, doe ze dan op het onderste rek en zet de oven op 140 graden.
Bestrooi het vlees met peper en zout, en bak in een koekenpan op vrij hoog vuur aan. Zet in de oven en laat zachtjes doorgaren tot de gewenste gaarheid.
Kook de witte asperges ca. 6 minuten en houd warm, Grill de groene asperges en houd ook warm.
Zet een hapjespan op hoog vuur met 2 eetlepels olijfolie en bak de champignons kort aan. Kook de aardappel, stamp, giet af en doe in een keukenmachine met olijfolie, boter, peper, zout.
Bak in een koekenpannetje de stukjes knoflook aan tot het lichtbruin wordt en doe ook in de machine.
Laat alles draaien tot het zacht is, op smaak en lekker "zalvig". Doe alles voor de saus in een pan en laat inkoken tot ¼ over is. Giet door een zeef en terug in de pan.
Roer in een kom de Maizena met wat water tot een papje.
Doe bij de saus en laat even doorkoken.
Haal het vlees uit de oven, laat even rusten, snijd in plakken en roer het vocht door de saus.
Roer nu van het vuur af, de ijskoude boter door de saus. Het gaat binden en wordt mooi glanzend.
Schep de stamppot op een bord, vlees erbij, dresseer alles eromheen en schep er wat saus bij.  


Gebakken witvis met kervel roomsaus

site 8 10-04.jpg


Nodig voor 6 personen:
  ·        
6 stukken vis zoals heilbot, kabeljauw… in stukken van ca. 100 gram.        
Spitskool, in dunne reepjes gesneden (evt. vervangen door gewokte spinazie o.i.d.)         
1 sjalotje, fijn gesnipperd en 1 knoflookteentje        
Vers gesneden kruiden zoals bieslook, kervel, peterselie of dragon.        
150 ml. kookroom of crème fraîche en 1 glas droge, witte wijn.        
150 ml. kippenbouillon (evt. blokje met water vermengd).        
Peper, zout en bloem.        
Frisee sla en/of sakura cress voor garnering.        
Olijfolie en een paar klontjes ijskoude boter.       

Bereiding:

Blancheer de kool enkele minuten in kokend water en giet dit af als het nog beetgaar is. Doe in een kom, breng op smaak met peper en zout, roer er wat boter doorheen en houd warm. Breng de vis op smaak met peper en zout, wentel door de bloem en zorg ervoor dat je de overtollige bloem er vanaf klopt. Dit zorgt ervoor dat er geen dikke pannenkoek omheen komt….   Breng in een sauspan de wijn aan de kook, laat inkoken tot 50% en voeg  de sjalot en knoflook toe. Voeg er de room en de crème fraîche aan toe en breng op smaak met peper en zout (evt. bouillonblokje), let hierbij op dat een blokje al vrij zout van smaak is. Verdunnen met water tot de gewenste dikte en roer er een paar klontjes ijskoude boter doorheen voor een mooie gladde en glanzende saus. Voeg er op het laatst de vers gesneden kruiden aan toe en klaar….  
Zet een koekenpan op het vuur en bak de vis in een scheutje olijfolie op matig vuur aan beide kanten tot het een goudbruine kleur heeft. Let op dat het niet te hard gaat, anders breken de eiwitten eruit en zie je er aan de zijkanten vieze witte smurrie uitkomen en is de vis te gaar.
Maak in het midden van het bord een mooi hoopje van de kool, leg er de vis op en drapeer de saus eromheen. Garneer het af met de frisee en de cress.


Thaise noodles à la James

Dit is het recept uitgezonden bij "Aperitivo" op 06-03-2007

036 - kopie.jpg

 Nodig voor 4 personen:
250 gram blanke eiernoodles
200 gram grote garnalen (rauw)
    1 rode ui, gesnipperd
    1 stronkje paksoy, in schuine stukken gesneden
    1 bosje lente-ui, schuingesneden incl. groen
    1 handvol grofgesneden verse koriander
    2 tenen knoflook
    2 spaanse pepers
    1 eetl. fijngesneden gember
    1 afgestreken eetl. rode currypasta
    1 ernstige scheut vissaus (nam pla)
    1 bouillonblokje (kip)
    2 eetl. suiker
       Zonnebloemolie en evt. zout en peper

Bereiding:

Kook de noodles in 3 minuten gaar en laat het snel
afkoelen met koud water.
Maak het goed los met je handen en werk er wat olie
doorheen zodat het niet vastplakt en klef wordt.
Doe wat olie in een wok en laat lekker heet worden.
Voeg de ui, knoflook, gember en pepers toe en laat op
hoog vuur bakken.
Ros de garnalen erbij en als ze een beetje oranje gaan
kleuren, de currypasta, vissaus de suiker en het
verkruimelde bouillonblokje erbij mikken.
Schep alles goed om tot de currypasta is opgelost.
Nu gaat de paksoy erbij en na even roerbakken, ook
de noodles, de lente-ui en evt. wat zout naar smaak.
Pas op met zout want de vissaus is ook erg zoutig!
Nog 1 minuutje op hoog vuur onder voortdurend
omscheppen laten doorwarmen. Doe nu het vuur uit
en schep de koriander er op het laatste moment door.
Smullen maar………


Torentje van mascarponeroom met fruit en kletskoppen.

Nodig voor 4 personen:

dessert gemaakt b.jpg

150  gram mascarpone
100  ml. slagroom
    1  pak kletskoppen
200  gram bosvruchten(diepvries is prima)
    2  eetlepels suiker
    1  pakje chocoladesticks o.i.d. voor
        garnering. 


Bereidingswijze:

Doe de slagroom met 1 eetl. suiker in een kom en klop deze niet al te stijf.
Doe de mascarpone in een kom en voeg de helft van de slagroom toe.
Zeef het fruit en vang het vocht op in een kom.
Roer het fruit door het mascarponemengsel en laat enkele uren opstijven in de koelkast.

Laat het opgevangen vocht inkoken met wat suiker zodat er een sausje ontstaat.

Leg op ieder bord een kletskop met daar bovenop een schepje van de mascarponeroom.
Daar bovenop weer een kletskop en garneer het geheel af met de saus en het chocoladestokje.


Tom Yum Ghoong

tom yum ghoong2.jpg

Tom Yum Ghoong: "Hot & sour" soep met garnalen
  






Ingredienten voor 4 personen:

  16    grote garnalen(rauw)                                    
    1    stengel citroengras
    2    teentjes knoflook
    2    eetlepels zonnebloemolie
    1    theelepel laos (galangawortel)
    1    cm. geschilde gemberwortel
    1    rode spaanse peper
    2    limoenblaadjes
    1    ui, gesipperd
    2    eetlepels vissaus
    1    eetlepel suiker
    1    citroen geperst
    2    eetlepels verse koriander
    1    vis/kipbouillonblokje of poeder
    1    eetl. rode currypasta
    2    tomaten
100    gram champignons / chinese paddestoelen


Bereidingswijze:

Doe een soeppan op het vuur en verhit hierin wat olie.
Fruit hierin de garnalen aan en neem na enkele
minuten weer uit de pan en zet even weg. In de achter-
gebleven olie gaan de ui, de gesnipperde knoflook,
de gesneden pepers en de currypasta.
Laat dit op een zacht vuur pruttelen en snijd de citroengras
zo fijn mogelijk. Doe dan de laos- en de gember in de pan.
Snijd de tomaten en paddestoelen in grove stukken.
Voeg dit toe aan het mengsel in de pan.
Giet hier 1½ liter water overheen evenals het bouillon-
blokje (verkruimeld) en de limoenblaadjes en de vissaus.
Doe de garnalen terug in de pan en laat even gaar worden.
Maak de soep af met het citroensap en de koriander, proef
op smaak en serveer direct.


Carpaccio met Parmesan, gedroogde tomaten en kappertjes.

Nodig voor 4 personen:

carpaccio%20groot.jpg

300 gram dun gesneden biefstuk
    1 stuk parmezaanse kaas
    4 partjes gedroogde tomaat
    1 handje gehakte peterselie
    1 teentje knoflook(fijngeperst)
    1 eetlepel kappertjes
    1 handjevol geroosterde pijnboompitjes
    1 scheutje balsamicoazijn
    1 flinke scheut olijfolie, peper en zout


Bereidingswijze:

Je kunt dit gerecht serveren per bord of op een
schaal van waaruit je aan tafel serveert.

Drapeer de biefstuk op een schaal of bord.
Leg in het midden een plukje gemengde sla.
Meng in een kommetje het fijngeperste teentje knoflook, olie, peper, zout, kappertjes, balsamico en de mosterd  en sprenkel dit mengsel over het vlees.
Leg hier en daar wat reepjes tomaat en strooi er wat pijnboompitjes en peterselie overheen.

Tot slot wat geraspte Parmesan en klaar!!


PrivateChef © 2012   | © Powered by SiteSpirit