© Powered by SiteSpirit

 
random15.jpg

header5.jpg

logoKS.png

( 03 februari 2020, 13:42 )

Zo. 2 febr. 2020 Wij kijken met veel plezier terug op een ontzettend leuke en gezellige kookworkshop met dank aan Evelyn! Chef James zorgde met 'zijn' 3 dames voor een 'geoliede machine' die ons door 4 heerlijke (en afwisselende) gangen heeft geloodst! Wij kregen allemaal op toerbeurt de gelegenheid om elke gang voor te bereiden met professionele ondersteuning. De tips en trucs die we ondertussen van het team meekregen hebben mede bijgedragen aan een onvergetelijke avond. Hartelijk dank daarvoor. Een aanrader voor een groepsfeestje!


Marianne En Bernard ( 03 februari 2020, 13:42 )

Zo. 2 febr. 2020 Wij kijken met veel plezier terug op een ontzettend leuke en gezellige kookworkshop met dank aan Evelyn! Chef James zorgde met 'zijn' 3 dames voor een 'geoliede machine' die ons door 4 heerlijke (en afwisselende) gangen heeft geloodst! Wij kregen allemaal op toerbeurt de gelegenheid om elke gang voor te bereiden met professionele ondersteuning. De tips en trucs die we ondertussen van het team meekregen hebben mede bijgedragen aan een onvergetelijke avond. Hartelijk dank daarvoor. Een aanrader voor een groepsfeestje!


Conny ( 10 december 2019, 13:02 )

Wij (internationaal gezelschap) kijken met ontzettend veel plezier terug op de gezellige kookworkshop Indisch. Een gastvrije ontvangst door James en zijn dames in een sfeervolle ruimte. Iedereen werd op een leuke manier aan het werk gezet en het eten was heerlijk. Chef James is behalve een prima kok een gezellige entertainer. Zijn Engelstalige kookles was zeer geslaagd.


Brenda ( 12 oktober 2019, 10:35 )

Wat een leuke kookworkshop hebben wij bij jullie gehad. We hebben veel geleerd en alles in een heel mooie ontspannen setting. Lekker losjes en hier en daar een geintje. Ik raad het iedereen aan die een uitje voor het bedrijf moet organiseren. Er zijn standaard thema's maar je kunt hier ook je eigen inbreng doen en het zo op maat maken. Bedankt James, dit was voor herhaling vatbaar👍:🏻:


Mark En Petra ( 05 oktober 2019, 16:32 )

Chef James en Jacqueline dank voor jullie mega gastvrije onthaal en flexibiliteit. Het voldeed meer dan mijn verwachtingen. Deze toffe pittige Indonesian style cooking is verworden tot een gouden herinnering. Van mijn collega's hoor ik enkel hoe leuk/gezellig ze het hebben gehad en hebben gesmikkeld.


Peter En Gonnie ( 15 oktober 2018, 10:38 )

Leuke ontvangst,mooie ambiance en een heerlijke maaltijd bereid en verorberd. Bovenal was het erg gezellig.


David ( 27 februari 2018, 20:16 )

Hoi James,

Bedankt voor de fijne avond. Het eten was super lekker!

Groet,

David


Bart Martens ( 16 juli 2017, 11:52 )

James, Jacqueline en Lola

Wat hebben jullie je stinkende best gedaan om het gezellig te maken. Ik heb ervan genoten. Leuk en leerzaam gekookt en heerlijk gegeten.

Dank daarvoor,

Bart


Rob Groothoff ( 10 april 2017, 17:51 )

Wij willen jullie nog hartelijk bedanken voor de fijne middag/avond die wij hebben gehad op 9-04-2017 met het vieren van de verjaardag van Marga. De groep heeft erg veel plezier gehad en veel geleerd. Het eten was echt super. En jullie als team waren ook natuurlijk super.

De hartelijke groeten,
Rob Groothoff


MarlŤne En John Adegeest ( 19 oktober 2016, 10:15 )

Beste James en Jacqueline, Wat hebben wij een geweldige avond gehad bij jullie in de kookstudio ter gelegenheid van ons 25 jarig huwelijk! De gastvrijheid en ongedwongen sfeer waren bijzonder fijn, het eten dat we met elkaar bereid hebben was heerlijk. Het ontbrak aan niets en jullie hebben schijnbaar zonder moeite al onze familie en vrienden een warm gevoel van welkom en thuis gegeven. Koken mocht, maar als je niet wilde hoefde dat niet. Maar zelfs "koks" die nooit achter een gasfornuis hadden gestaan beleefde er heel veel plezier aan. Dus nogmaals dank. Een avond om heerlijk op terug te kijken. En een aanrader voor velen. MarlŤne en John


Ron In 't Veld ( 29 januari 2016, 01:06 )

Hallo James,
Ook wij kijken terug op een geslaagde vergaderdag met als afsluiting een leuke, humorvolle, maar ook leerzame Indonesische kooksessie samen. Jij liet ons ook handige snijtrucks en het nut van een echt scherp mes zien. Bedank voor de gastvrijheid en zeker ook van je vrouw Jacqueline en die leuke afwashulp. Ook zij kan veel meer! Groetjes en tot ziens he...


Nol Stekelenburg ( 22 januari 2016, 15:01 )

Beste James en Jacqueline, Hartstikke bedankt voor de gastvrijheid. Wij hebben enorm genoten en zeker ook veel opgestoken van jullie kookkunsten. Nogmaals dank voor de gezellige avond.


Intercodam ( 09 oktober 2015, 15:35 )

James, nogmaals ontzettend bedankt voor de geweldig leuke avond welke wij onlangs hadden bij jou in de kookstudio Eemnes. Het koken was ontzetttend leuk en het eten van onze gerechten nog leuker. Omdat jij gebruik maakt van prachtige producten was het allemaal super lekker. Echt iederen uit de groep was enthousiast. Kortom een zeer geslaagde avond. Hartelijke groet van Sonja en collega's


Sandra & Elzo Baas ( 15 september 2015, 23:14 )

14 september 2015, ons 25 jarig huwelijksdag hebben wij met onze kinderen een workshop gevolgd bij James. Bij het binnenkomen voelen wij ons al thuis door de hartelijke ontvangst van James in de kookstudio Eemnes. Trots waren wij om de kids te zien koken om de Indische gerechten te maken waar ze dol op zijn. James begeleidt en dirigeert op een duidelijke en leuke wijze en de gerechten waren in een rap tempo klaar. Smullen deden wij van al dat lekkers. James bedankt voor een onvergetelijke en leerzame dag. Liefs van de Baasjes


Jeffrey Stekkinger ( 04 september 2015, 12:58 )

"Koken wordt weer leuk" Dat staat op het bord voor de locatie in Eemnes. Nu is koken eigenlijk al leuk, maar met 18 collega's de workshop Indonesisch te volgen maakt het bereiden en het zelf opeten van de gerechten nog een dimensie leuker. In een ongedwongen relaxte sfeer word je door het team van James de avond doorgeleid. Vooraf is aangegeven welke gerechten gemaakt moesten worden en daar gaf James nog zijn eigen culinaire draai aan. Iedereen was enthousiast en verrijkt met tips, niet alleen over koken, maar ook over snijtechnieken en kookgerei. Het is zeker een aanrader om op deze wijze een bedrijfs- of een vriendenuitje te houden. Teruma kasih banyak, James dan sampai bertuma lagi


Annet Van Oss ( 09 februari 2015, 18:10 )

Beste James en Jacqueline, Wat een bijzondere ervaring om bij jullie in de kookstudio meegenomen te mogen worden op smaak-, geur- en kleuravontuur! James, door jouw uitnodigende manier van entertrainen heb ik veel van je geleerd over de Indische Keuken en allerlei slimme handigheidjes! Ook zorgde jij er ongemerkt voor dat wij ontspannen en genoeglijk met elkaar samenwerkten. Jacqueline, haast onmerkbaar zorgde jij voor dingen die onmisbaar waren op het juiste moment! Samen zorgden jullie er voor dat wij ons vertrouwd en welkom voelden: dank jullie wel! Het was een onvergetelijke ervaring, ik heb van de eerste tot de laatste minuut genoten! Ik kan het iedereen aanraden!


Johan Meijer ( 10 januari 2015, 16:41 )

chef James, Hierbij willen wij bedanken voor niet alleen een zeer educatieve, maar ook zeer gezellige avond in een verzorgde locatie met heerlijk eten. Dank namens het hele team.


( 22 maart 2014, 12:17 )

De 2de workshop "Indisch koken" was echt een succes. James wist iedereen te inspireren om ook thuis te gaan koken met nieuwe smaken en vooral verse ingrediŽnten en kruiden. Iedere week was het weer een feestje om alle zorgvuldig uitgestalde verse ingrediŽnten voor die avond bij elkaar te zien liggen. Iedereen was enthousiast en voor je het wist zat je alweer gezellig na te praten over de heerlijke gerechten van die avond en ieders ervaringen bij het zelf ook thuis aan de slag gaan met de recepten. Beste James en Jacqueline, bedankt voor de gezellige en leerzame avonden en tot de volgende kookworkshop(s).


Mieke ( 19 september 2014, 15:16 )

Een verjaardagsetentje voor 18 personen in eigen huis met een private chef: wat een feest! Jacqueline en James, dank voor een heerlijk diner en zeker ook voor jullie ontspannen, professionele en correcte manier van werken.


Bart Martens ( 18 juli 2014, 22:52 )

Mijn vrouw, Bea, was uitgenodigd maar kon er niet bijzijn. Daarom kon ik in haar plaats naar de kookdemo in de Kookstudio Eemnes. James heeft zeker een stuk of 10 overheerlijke gerechtjes in elkaar gedraaid. Zo uit het hoofd en niet afkijken hoor. Allemaal heerlijk en allemaal geheel anders. Ik heb hier leuke ideeŽn gekregen voor mijn eigen keuken. James, bedankt dat ik erbij mocht zijn. Het was geweldig


Wim En Diana Mol ( 05 juli 2014, 16:26 )

Jacqueline en James, willen wij jullie bedanken voor het geweldige feest dat wij bij jullie mochten vieren in de KookStudio. Geweldig hoe jullie daar samen als team en zeker met jullie twee zeer innemende zonen voor ons klaar stonden. Het was fantastisch, precies waarop we hoopten. Ook onze gasten hebben het zeer naar hun zin gehad. Dat was te merken aan de manier hoe een ieder zeer aandachtig de instructies van jullie opvolgden en daarna gezellig met elkaar aan tafel ging. De combinatie van leren en ook samen plezier hebben was perfect. We zijn helemaal niets tekort gekomen. Wij kijken met veel plezier en genoegen terug naar deze dag. Heel veel dank, Wim en Diana


( 04 maart 2014, 10:30 )

James en Jacqueline, Ik heb 4 heel gezellige avonden gehad met de indische kookcursus. Hoe is het gelukt om zo een gezellige groep mensen bij elkaar te krijgen? Deze cursus heeft mij een zeer goede handreiking om met de verschillende ingrediŽnten te koken gegeven. En wat niet onbelangrijk is heb ik door deze cursus wat meer lef gekregen om in mijn eigen keuken wat te experimenteren. Dank jullie wel. Tot gauw op de avonden voor de Thaise keuken. Bart Martens


Annette Veening ( 22 maart 2014, 12:17 )

De 2de workshop "Indisch koken" was echt een succes. James wist iedereen te inspireren om ook thuis te gaan koken met nieuwe smaken en vooral verse ingrediŽnten en kruiden. Iedere week was het weer een feestje om alle zorgvuldig uitgestalde verse ingrediŽnten voor die avond bij elkaar te zien liggen. Iedereen was enthousiast en voor je het wist zat je alweer gezellig na te praten over de heerlijke gerechten van die avond en ieders ervaringen bij het zelf ook thuis aan de slag gaan met de recepten. Beste James en Jacqueline, bedankt voor de gezellige en leerzame avonden en tot de volgende kookworkshop(s).


Bart Martens ( 04 maart 2014, 10:30 )

James en Jacqueline, Ik heb 4 heel gezellige avonden gehad met de indische kookcursus. Hoe is het gelukt om zo een gezellige groep mensen bij elkaar te krijgen? Deze cursus heeft mij een zeer goede handreiking om met de verschillende ingrediŽnten te koken gegeven. En wat niet onbelangrijk is heb ik door deze cursus wat meer lef gekregen om in mijn eigen keuken wat te experimenteren. Dank jullie wel. Tot gauw op de avonden voor de Thaise keuken. Bart Martens


Frits Roest ( 03 maart 2014, 22:27 )

James enJaqueline Buiten een geweldig weerzien, een schitterend aantal avonden mee ge maakt. Een andere kijk op bereiding, prachtige receptjes kortom tot de volgende sessie(s)


Cisca Zeinstra ( 30 mei 2013, 14:02 )

Beste James en Team, Hierbij willen we jullie heel hartelijk bedanken voor de fantastische avond die we bij jullie hebben gehad. Een prachtig schone en sfeervolle locatie,waar we met elkaar gezellig een heel lekker hebben gekookt,en daarbij hebben we ook nog veel geleerd van jullie vakbekwame medewerkers. Kortom het was TOP! Namens de Facilitaire diensten van Merem locatie Trappenberg en Heideheuvel.


Kees Van De Kolk ( 26 februari 2013, 13:41 )

Gisteren Hell's Kitchen gedaan als teambuilding. Supergave workshop en zelfs ik werd terecht gewezen...


Wanda ( 15 februari 2013, 14:49 )

James, Jacqueline en Mitchell, bedankt voor de gezellige avond. Nog nooit eerder een kookworkshop gedaan maar is voor herhaling vatbaar. De tapas waren heerlijk en erg leuk om zo in de keuken bezig te zijn met familie en vrienden. We hebben ook veel leuke reacties gehad. Ga zo door. Groetjes Wanda


( 03 januari 2013, 16:45 )

28 december. James & Jacqueline, Hartelijk bedankt voor een fantastische avond. Het was echt super gezellig: jullie zijn een fantastisch team. We hebben een hoop geleerd, er was van alles en het was prima vers. En dus ook heerlijk Oosters gegeten. Dit is absoluut een aanrader.


Lucia Moman ( 31 januari 2013, 10:44 )

Wij hebben 26 januari de workshop "koken met passie"gedaan met vrienden en familie. Het was een super avond, iedereen was enthousiast en degene die niet aan het koken waren hingen rond de keuken om vooral niets te missen. James en Mitchel bedankt voor de begeleiding en alle nuttige tips. We zien de recepten met veel belangstelling tegemoet. Lucia.


Kees Verkooijen ( 03 januari 2013, 16:45 )

28 december.

James & Jacqueline,
Hartelijk bedankt voor een fantastische avond. Het was echt super gezellig: jullie zijn een fantastisch team.
We hebben een hoop geleerd, er was van alles en het was prima vers. En dus ook heerlijk Oosters gegeten.
Dit is absoluut een aanrader.


Gerdy ( 28 november 2012, 11:08 )

James & Jaqueline,

Een superavond met een enorm ontspannen sfeer en erg leuke leermeesters (Marc & Mitchel).
Ik heb genoten, het was heerlijk!!
Keep up the good work!

Gr Gerdy


Femke Hermans ( 28 november 2012, 14:16 )

Gister een heerlijke workshop tappas gehad! Wat een persoonlijke benadering en heerlijk eten. Was echt aan alles gedacht en voor iedereen wat wils.
James, Jacqueline, Mark en Mitchel, super bedankt voor een zeer geslaagde avond!!!


Corry Van Alphen ( 14 augustus 2012, 12:13 )

hoi James.

Bedankt voor de snelle actie, en zeker ook voor de gezellige leerzame work schop.
Super mooie site en veel sukses samen. Groetjes En tot volgende week .Corry.


Natalie ( 17 januari 2012, 21:06 )

James en Jacqueline, Het was een erg leuke en gezellige kook- workshop!! En uiteraard heerlijk gegeten!


Brigitte Van Der Steene ( 09 november 2011, 12:15 )

Hoi James, Jacqueline en Cindy,

Beetje late reactie, maar uiteindelijk toch! Het was dinsdag 1 november super gezellig, super leerzaam en super lekkerrrr!!!
Nooit meer tranende oogjes bij het uien snijden!
Ga zo door en wie weet tot een volgende keer!

Bedankt!
Brigitte


Rita Celestijn ( 02 november 2011, 14:14 )

James, Jacqueline en Cindy: het was gisterenavond supergezellig. Dank voor jullie deskundigheid en ontspannen wijze van leren koken. Als collega's hebben we niet alleen gezamenlijk iets culinairs op tafel gezet, maar elkaar ook leren kennen in een heel andere omgeving! Erg leuk! Groetjes en hopelijk tot een volgende workshop! Rita


Linda Van 't Hof ( 02 november 2011, 13:59 )

Hoi James,

Ik wil je bedanken voor de geweldige avond en de superlekkere gerechten die ons hebt laten maken en eten.
Ik ga ze zeker thuis nog eens maken.

De organisatie was echt top !!

Dank je wel

Linda


Fionne ( 02 november 2011, 13:46 )

We hebben enorm genoten gister. De sfeer was geweldig, en het eten super, dank jullie wel!


( 10 oktober 2011, 14:37 )

Afgelopen vrijdag met ons team Thais en Sushi gekookt onder het toeziend oog van chef James en de zijnen.
Wat een topavond!
Veel geleerd, heerlijk gegeten, en vooral ontzettend veel gelachen.

Aan iedereen van de kookstudioamersfoort:

Nogmaals ontzettend bedankt voor de geweldige avond, enne... vanavond eten we thais!!


Andrť Schilder ( 10 oktober 2011, 14:37 )

Afgelopen vrijdag met ons team Thais en Sushi gekookt onder het toeziend oog van chef James en de zijnen.
Wat een topavond!
Veel geleerd, heerlijk gegeten, en vooral ontzettend veel gelachen.

Aan iedereen van de kookstudioamersfoort:

Nogmaals ontzettend bedankt voor de geweldige avond, enne... vanavond eten we thais!!


Jurgen ( 18 september 2011, 10:42 )

Fantastische avond gehad! Met 10 vrienden gekookt en met 20 vrienden opgegeten. De begeleiding door James, Jacqueline en Wesley maakte het zowel culinair als qua sfeer helemaal af! Bedankt!


Hilda ( 23 augustus 2011, 21:49 )

19-8-2011
Een geweldig verrassingsfeest voor mijn 50e verjaardag: met 50 vrouwen (en de mannen van mijn gezin) koken bij KookStudioAmersfoort. Wat weten James en zijn team er een fantastische avond van te maken. Heerlijk ongedwongen in een gezellige sfeer en met veel professionaliteit werden we begeleid en maakten zo de lekkerste gerechten klaar. Fantastisch om met zulk goed materiaal en verse, mooie ingrediŽnten de gerechten klaar te maken. Daarnaast was er door de werkwijze van koken in diverse groepen ook alle gelegenheid om elkaar te spreken.
James en zijn mensen weten van een bijzondere avond een onvergetelijke avond met een gouden randje te maken!


( 22 augustus 2011, 22:01 )

Vrijdag 12 augustus werd ik door mijn vriendin aangenaam verrast door een bezoek van James bij ons thuis. Een ware Masterclass van 2,5 uur waarbij ingegaan werd op basis technieken voor snijden en sauzen. Tijdens de bereiding van een aantal recepten kwamen, smaak, ingredienten en proeven uitgebreid aan bod. Er was ook ruimte voor vragen en notities.

Het was een geweldige ervaring die ik niet snel zal vergeten.

James, bedankt voor je enthousiasme en duidelijke uitleg.


Erwin En Rosalie ( 22 augustus 2011, 22:01 )

Vrijdag 12 augustus werd ik door mijn vriendin aangenaam verrast door een bezoek van James bij ons thuis. Een ware Masterclass van 2,5 uur waarbij ingegaan werd op basis technieken voor snijden en sauzen. Tijdens de bereiding van een aantal recepten kwamen, smaak, ingredienten en proeven uitgebreid aan bod. Er was ook ruimte voor vragen en notities.

Het was een geweldige ervaring die ik niet snel zal vergeten.

James, bedankt voor je enthousiasme en duidelijke uitleg.


Samanthaaaa Enzo ( 01 mei 2011, 09:15 )

Jamess 'Leuke foto's enzo'!
We missen je wel hoorr!!


Paul Ijmker ( 25 juni 2011, 08:41 )

James, Mitchel & Lesly,

Bedankt voor de gezellige avond.
Heerlijk gegeten in een ontspannen sfeer en nog wat geleerd ook!

Hartstikke bedankt,
groet Paul IJmker


Wietske ( 30 mei 2011, 14:34 )

Hallo James & het kookstudio-team,

Bij deze wil ik jullie ontzettend bedanken voor de heerlijke, verzorgde en leerzame avond!
Tegen eventuele twijfelaars kan ik zeggen dat dit een echte aanrader is. Wij waren er met een groep van 50 personen, de tapas gerechten waren voor iedereen om te smullen! Ook werden er aangepaste gerechten gemaakt ivm allergieŽn, vegetariŽrs en zwangeren onder ons. Jongens, het was echt een TOP-avond. De combinatie van professionaliteit met humor in jullie team is super, ga zo door!

Met hartelijke groet,
Wietske


Alexa Dutilh ( 26 april 2011, 17:55 )

Zondag 17 april heeft Kookstudio Amersfoort geheel vrijwillig onze stichting Microkrediet voor Moeders de meest leuke middag verzorgd!

Na 100 sushis, heerlijke sla en kipsateetjes kon ik naar huis rollen:)

Bedankt voor de fantastische dag!


( 18 april 2011, 21:20 )

James en Mitchel, Onwijs bedankt voor jullie geweldige workshop gisteren in Sloten. Iedereen heeft genoten van (het maken van) de sushi en het lekkers van de barbecue. Dank voor jullie bijdrage aan de vrouwen in AziŽ! Tot een volgende keer! hartelijke groeten, Esther


Samantha Rolefes ( 24 april 2011, 13:29 )

Afgelopen zondag sushi leren koken van James en Mitchel tijdens de vrijwilligersdag van Microkrediet voor Moeders. En geleerd hoe je een snelle maar heerlijke Thaise salade maakt. Een top middag! En absoluut een aanrader om bij James en Mitchel een kookworkshop te volgen.


Judith ( 20 april 2011, 09:24 )

James en Mitchel, dank voor een heerlijke middag koken. De snijtechnieken komen goed van pas! Judith


Esther ( 18 april 2011, 21:20 )

James en Mitchel,

Onwijs bedankt voor jullie geweldige workshop gisteren in Sloten. Iedereen heeft genoten van (het maken van) de sushi en het lekkers van de barbecue. Dank voor jullie bijdrage aan de vrouwen in AziŽ! Tot een volgende keer!
hartelijke groeten,
Esther


Kees Koning ( 25 januari 2011, 19:23 )

Leuke, lekkere en vooral ontspannen avond gehad, losse sfeer en prima verzorgd; beslist aan te bevelen. Kees.


Bob Slagmolen ( 22 januari 2011, 16:23 )

Hele gezellige avond gehad en heerlijk gekookt en (teveel) gegeten. Echt voor herhaling vatbaar. Nogmaals dank voor de leuke avond. Bob


( 21 november 2010, 12:58 )


Mariska ( 21 november 2010, 12:58 )

De workshop was heel leuk om te doen, erg geslaagd en ook nog erg lekker! Leuk om thuis ook eens uit te proberen aan de hand van het receptenboekje.

Groeten,
Mariska


Marieke Van Soest ( 05 juli 2010, 09:43 )

1 juli 2010 hebben wij een workshop italiaans koken gevolgd en dat is zeer goed bevallen! De koks en bediening waren vriendelijk en de locatie was erg mooi!
Zeker een aanrader om met je bedrijf te doen!


Beste James,
11 oktober hebben wij bij jullie de italiaanse kookworkshop gevolgd met een aantal collega's. In eerste instantie was het natuurlijk afwachten wat het zou worden.... Ik kan je zeggen namens de hele groep dat het heel gezellig was. De sfeer zat er goed in en het eten was heerlijk (ondanks dat we het zelf gekookt hadden ;-)) De recepten zullen van het weekend door menig een nagemaakt worden. De dag erna kreeg ik alleen maar positieve reacties dat het: gezellig en goed verzorgd was. Kortom: Een geslaagde avond in de keuken met de collega's! Dank je wel voor alles en uiteraard ook het hele team bedankt!


Ilse Kuiper

Beste James,
11 oktober hebben wij bij jullie de italiaanse kookworkshop gevolgd met een aantal collega's. In eerste instantie was het natuurlijk afwachten wat het zou worden.... Ik kan je zeggen namens de hele groep dat het heel gezellig was. De sfeer zat er goed in en het eten was heerlijk (ondanks dat we het zelf gekookt hadden ;-)) De recepten zullen van het weekend door menig een nagemaakt worden. De dag erna kreeg ik alleen maar positieve reacties dat het: gezellig en goed verzorgd was. Kortom: Een geslaagde avond in de keuken met de collega's! Dank je wel voor alles en uiteraard ook het hele team bedankt!


Henriette

Dag James kookfamilie,

Wat een heerlijk avondje hebben we gehad met het bedrijf.
Een fantastische maaltijd in Italiaanse sfeer met als finishing touch de supergoed bereidde Tiramisu ;-).
Het was een relaxte, leerzame en gezellige avond in een ongedwongen sfeer.
Ik vond het allemaal goed verzorgd en de uitleg die jullie gaven over de producten en de begeleiding bij het koken ervaarde ik als bijzonder prettig.
Ga zo door met jullie bedrijf. Graag tot ziens! hart.gr. Henriette


Monique

Beste James,
het recept van de Thaise noedels a la James die je gemaild hebt was erg geslaagd! Ik heb mijn man ermee verrast, hij was jarig en omdat gamba's en thais eten ťťn van zijn lievelings eten is was dit een heerlijke en geslaagde verrassing!!!

Heel erg bedankt!


Annemarie En Bert Ten Broek

Beste James en zoon,
Wat hebben we afgelopen zaterdagavond een leuke avond gehad bij Serge thuis. We vonden het geweldig leuk in zo'n ontspannen sfeer onze kookprestaties te mogen verorberen. Dat oma's en opa's ook nog kunnen leren na al die jaren voor hun kinderen lekker te hebben gekookt bleek die avond. Hartelijk dank voor de gezellige avond (uiteraard ook aan Serge en Esther die hun prachtige keuken ter beschikking stelden). Een familiefestijn voor herhaling vatbaar.
Harteleijke groet: Bert en Annemarie ten Broek


Maryati En Peter

Ha James en Mitchel,
Wat hebben we genoten afgelopen zaterdag. Het was gezellig, leuk en heerlijk en dankzij jullie is het ons gelukt om er ook een smakelijke avond van te maken! De pasta pesto staat komende week op het menu hoor!


Erna

James en Mitchel,
Ik ben verbaasd dat wij met jullie hulp zo lekker konden koken. Bedankt voor de handige tips, die komen nog vaak van pas. Het was erg gezellig, leerzaam en ontspannen. Het was heerlijk.


Serge

James/Mitchel
Dat er bij thuis mij in de keuken zo lekker gekookt kon worden wist ik niet! Wij hebben een hele leuke gezellige avond gehad.
Mitch, Ik wens je veel suc8 in Finland.


Marloes

Hai James en de rest,

December 2006, koken met collegae...ik had er eerst niet zoveel zin in, maar door jullie manier van werken en enthousiasme, werd het een ontzettend leuke avond! Ik was ook volledig in mijn element omdat ik de 'james-schort' aan mocht! Enne, Les...ik heb erg hard met en om je gelachen!


Mariska &carmen

Lieverds, jullie zijn helemaal top. dikke kus en tot snel weer!!


Akibia, Laura van...

Beste James,

Graag willen we jou en je fantastische team bedanken voor een hele gezellige avond. Wij hebben genoten van de relaxte sfeer en de heerlijke hapjes die we met elkaar gemaakt hebben. Voor herhaling vatbaar!

Groetjes,
Laura


Angelique

We hebben een ontzettend leuke avond gehad tijdens ons team uitje. Bedankt voor jullie gastvrijheid en de vlotte manier waarop jullie 'het niveau'oppikte.
Veel succes!


Bart & Bea

Workshop 16 december, zilveren bruiloft 

James & Jaqueline, Het was fantastisch. Wij hadden ons geen betere 25jarige bruiloft kunnen bedenken. Dat het geslaagd was bleek zeer duidelijk aan het enthousiasme dat bij elke volgende groep die in de keuken werd verwacht groter was geworden. Immers, de 2e groep hoorde al van de 1e groep hoe leuk het was. En dat herhaalde zich weer bij de 3e groep. Over groep gesproken, de ingehuurde "huis"band was wel heel professioneel. Tot aan het einde van de avond, toen er nog maar enkele mensen op de dansvloer waren, deed de zanger alsof hij voor een volle zaal speelde. Geweldig vonden wij het toen jij met jouw band enkele nummers van Tinn Lizzy zeer henkenbaar speelde.
Het was een goede avond met lekkere bruinenbonensoep vooraf en drie gangen met ontelbare tappas. De zaal was op zeer leuke wijze aangekleed wat een grote bijdrage heeft geleverd aan de gezelligheid.
Onze dank voor deze geweldige avond gaat naar jullie, Lesley en Mitchel en natuurlijk het overige personeel.
Bart & Bea

 
 
 


Carolien van Rave...

Hoi James, Jacqueline en Lesley,

Bedankt voor de gezellige avond op 30 september jl. Mijn collega Ada en ik hebben deze workshop georganiseerd als teambuildingsuitje voor ons team van het donorcentrum in Hilversum. We hebben genoten en vonden het erg gezellig in de nieuwe keuken in Amersfoort. Heerlijke gerechten die we gemaakt hebben en thuis zeker voor herhaling! Leuk dat we een receptenboekje mee naar huis kregen. Ik weet al wat er met kerst op tafel komt.
Er zijn zelfs collega's die dit volgend jaar weer als uitje willen.

Nogmaals bedankt en wie weet tot ziens,
Carolien

PS: bedankt voor de foto's!!!!


Daphne

Hallo James,

ook van mij een beetje laat bericht, maar ik kom net terug uit Thailand. Die Thaise kookworkshop op het vrijgezellenfeest van Samantha was erg leuk en ik kon alvast voorproeven. Het was perfect geregeld en erg lekker. Ik wens je nog veel succes!


Ellen

Een zeer geslaagde avond. Samenwerken met collega's gaat goed, nooit geweten dat samen koken met collega's ook zo goed zou gaan.
Wellicht is dit te danken aan het geweldige kookteam dat aan de leiding stond, mijn complimenten gaan naar jullie uit!!


Ellen Koelewijn

Wat was het gezellig toen we met onze club collega's jullie kookstudio bezochten. Verborgen talenten kwamen naar boven borrelen.
Het menu, free style, was goed te doen voor iedereen. Ik hoorde zelfs geruchten dat sommige mannelijke collega's dit ook wel voor hun vrouwen thuis wilden maken. Bedankt voor alle gezelligheid en het vele lekkers.


Elles Boterenbrood

Hallo James.

Nou een beetje late reactie maar ik wil je nog bedanken voor je inbreng aan een geweldige avond.
Het eten was heerlijk en de sfeer perfect.
Je doet het allemaal, en alles is makkelijk te doen.
Zelfs je slechtste kok komt bij jou goed terecht.
Bedankt en veel succes met alles.

Groetjes Elles


Esther & Steve

Hoi James, Jacqueline en Mitch,

We konden ons er geen voorstelling van maken, maar het was ovetreffende trap, helemaal top!
Ons huis leek dankzij de aankleding van Jacqueline op een restaurant. Alles in sfeer, overal aan gedacht tot met de kinderen die verrast werden met lieve kerst kadootjes.Een fantastiche gastvrouw! De keuken werd door Mitch fantastich gemanaged, een groep van 16 mensen constant van schoon servies voorzien valt niet mee. Anderzijds de borden waren wel steeds leeg, dankzij de fantastiche kookunsten van James waar wij allemaal vreselijk van hebben genoten. Het was steeds weer een verrassing. James je bent nog niet van ons af!!! Jullie hebben ons een super bijzondere eerste kerstdag bezorgd. Goede jaarwisseling en een gezond en gelukkig 2006 voor jullie en jullie naasten.

Met veel warme groeten ( dit terwijl het vriest)van: Steve, Esther, Toine , Liam


Eva

Ons teamuitje bij kookstudio Amersfoort is erg goed bevallen! Een gezellige avond waarbij we met alle collega's lekkere tapas hebben bereid en opgegeten. Bedankt voor de leuke avond en goede begeleiding.

Vriendelijke groet.


Gabrielle

We hebben gisteren een heerlijke avond bij jullie gehad. Het was gezellig, de ruimte was mooi aangekleed voor de Kerst en het Thaise eten was heerlijk. James en Jacqueline bedankt voor jullie gastvrijheid. En iedereen die dit leest. Dit is echt een aanrader! Sla het op in je favorieten!


Gerard Martens

Heel gezellig geweest!
hierbij de foto's.Afgelopen zondag gekookt, dus het werpt zijn vruchten af. Bedankt,
Gerard Martens.


Gisela en Hans

Hallo James,
Nogmaals bedankt voor de goede zorgen op 1e kerstdag.(Bij Steve en Esther).
De verzoging, kwaliteit en de smaak was niet te over treffen.Het was mede hierdoor een geslaagde avond.
De beste wensen voor 2006 en tot ziens.
Groetjes
Gisela en Hans.


Guillaume Stille

Beste James, Jacqueline & Mitchel,

Terugkijkend op een geslaagde kookcursus in een bijzondere omgeving; Heel relaxed! Voor mij persoonlijk is het een tijdje geleden dat ik in de schoolbanken zat. Maar zoals ik afgelopen 2 december weer 'geleerd' heb, wil ik wel vaker! Ik wens jullie veel succes toe en wellicht tot in de toekomst. Ik zal jullie aanbevelen!!
Groeten,
Guillaume Stille
Deutsche Post Global Mail


Herm Tuiten

Hallo James,

Het is al weer een tijd geleden dat we een geweldige home-cooking hebben verzorgd die een paar van de mooie foto�s hebben opgeleverd. Mijn complimenten voor de uitbreiding van de site. In het echt ziet het er minstens net zo goed uit als op de foto�s (en het smaakt nog beter). Ik kan een etentje van James echt aan iedereen aanbevelen!

Groeten,

Herm


Joan

Beste James,

5 oktober 2004, 25 collega's...
Jij hebt ons (met jou team) tussen de messen, slagroom en gloeiende pannen doorgeloodst. Het was geweldig, bedankt.

Eigen Huis Bouwkundig Advies B.V.

Joan


Jose

Hoi James
Hier nog een heel laat berichtje van mij. Maar toch wilde ik je even laten weten dat ik het heel erg leuk vond. En zoals de anderen ook al schrijven het ging om Samantha en die heeft het ook heel erg leuk gevonden. Ondanks jou inspanning zal ik wel nooit een keukenprinsesje worden maar zo af en toe probeer ik toch wel eens wat.
Hartstikke bedankt voor jou bijdrage aan een toffe vrijgezellen dag.
Groetjes jose P.s. De groetjes van anneke stevenhagen.


Jose en Nico Pien...

Hallo James, Jacqueline en de overige medewerkers,

Wij hebben het afgelopen vrijdag 18 november erg leuk en gezellig gevonden bij jullie in de kookstudio.
Heerlijk eten op een professionele manier bereid en alles leuk aangekleed.
We vonden het erg sfeervol.

Op mijn site zal ik een link maken naar jullie site, wie weet wat daar nog uit komt.

Groet Jose en Nico (firma Kone).


Lukas en Jannemieke

Lieve Jacqueline, Mitchel, Lesley en James,

Hopelijk zijn jullie namen zo allemaal goed gespeld !
Hoe zijn jullie laatste dagen in Jomtien geweest? Nog genoten van het Japanse eten? We hopen dat jullie mee hebben kunnen gaan met de vlucht die jullie voor ogen hadden!

Wat een mooie website! Ziet er super uit! We komen zeker een keer bij jullie een kookcursus volgen!

Hopelijk tot gauw! Was echt gezellig met jullie aan het zwembad!

Groetjes,

Lukas en Jannemieke


Mark Thoomes

Allereerst iedereen een gelukkig nieuwjaar, dat het maar een gezond jaar mag worden.

Iedereen heeft het avondje erg leuk gevonden en we hebben lekker gegeten en lol gehad met het bereiden van het eten.

Dus ook complimenten naar jullie toe, jullie hebben het heel leuk geregeld en ook aangekleed!


Mieneke en Leon

Beste James, Jacqueline en Mitch,

Ook wij hebben een fantastische avond gehad mede dankzij jullie. Het eten fantastisch en Jacqueline zoals jij aan alles dacht en zelfs voor onze zoon Bor wilde zorgen dat vond ik echt super. We hopen in het nieuwe jaar snel een afspraak te kunnen maken om een cursus met een groep vrienden en familie bij jullie te komen volgen.
Nogmaals bedankt voor de geweldige kerst.

Een goede jaarwisseling en tot 2006!!

Groeten,

Leon, Mieneke, Noa en Bor


Monique

Hoi James,

Hier ook nog even een berichtje van mij.
Pascalle heeft ook al een stukje geschreven en eigenlijk sluit ik me daar volledig bij aan.
Het eten was echt heerlijk vooral het hoofdgerecht en het nagerecht(grapje).
De sfeer was gezellig,en ik denk dat we allemaal genoten hebben ook Samantha.
Ik wens je veel sucses met je culinaire ontwikkelingen en wieweet tot ziens.

Groeten Monique van Rouwendaal.


Monique Neefs

Beste James,

Graag wil ik nog even reagaren op je onderstaand email en wil je graag nog bedanken voor het verzorgen van de vele dineravonden bij onze winnaars van de actie The Big Show Off. Ik heb alleen maar leuke reacties gekregen dus we zijn zeer tevreden. Wel leuk om te weten is dat deze prijs het meest gewild was dus blijkbaar vind men zo'n prijs iets bijzonders.

Mochten we in de toekomst nog iets willen organiseren op het gebied van koken dan neem ik graag contact met je op.

Succes verder en alvast de beste wensen voor het nieuwe jaar!

Groet
Monique Neefs

Seiko Netherlands B.V.
Marketing department
Productmanager SEIKO & Disney watches


Nancy en Jan

Workshop 16 december, zilveren bruiloft
Bea en Bart

Het koken en het eten was gezellig en super lekker, wij hebben er veel plezier aan beleefd.
Ik heb al 2 keer die gemarineerde zalm gemaakt en er veel lof mee geoogst.Jan (geen viseter)vroeg er zelfs om. Hij gaat nu zelf die thaise krabkoekjes maken, die vond hij ook zo lekker.
Dit kan ik iedereen aanbevelen.
Groetjes nancy en Jan
 
 
 


Nancy Koppius

Workshop 16 december, zilveren bruiloft
Bea en Bart

James Jacqueline Lesley en Mitchel

Het koken en het eten was gezellig en super lekker, wij hebben er veel plezier aan beleefd.
Ik heb al 2 keer die gemarineerde zalm gemaakt en er veel lof mee geoogst.Jan (geen viseter)vroeg er zelfs om. Hij gaat nu zelf die thaise krabkoekjes maken, die vond hij ook zo lekker.
Dit kan ik iedereen aanbevelen.
Groetjes nancy en Jan


Nicola Frood

We had a nike team event in the Amersfoort location on december 14th 2005. We did the cooking workshop and ate the freestyle menu. We had an absolutely brilliant time and the food was wonderful (even though my colleagues cooked it!). The next day everyone was talking about it constantly. I highly recommend the cooking workshop to anyone looking for a team event. James and his team speak fantastic English and were extremly helpful, accomodating and friendly. The perfect hosts!! Go to the cooking workshop I bid you all!!


Norma

Beste James,Jacqueline en Mitchel,

Bedankt voor jullie bijdrage aan een onvergetelijke kerstdag.

Het eten was voortreffelijk, de bediening zeer correct, Jacqueline een fantastische gastvrouw, die overal aan dacht en niet te vergeten de bijdrage van jullie zoon.
Wat een goed team!!
Het eten was niet alleen voortreffelijk, jullie waren gezellig en vrolijk.
Graag tot een volgende keer.
Norma


Pascalle

Hoi James,

Nogmaals wil ik je bedanken (namens de hele groep)voor de te gekke avond. We vonden het super gezellig met je, het eten was heerlijk, de wijn smaakte goed, het was echt te gek.
Je had alles op en top geregeld, jij zorgde voor alle spullen en vooral voor alle verse ingredienten.
Samantha vond het ook geweldig, en het receptenboekje wat je speciaal voor ons allemaal had gemaakt is een leuke herrinering aan het vrijgezellenfeest van Samantha.

Groetjes,
Pascalle


Patricia

Hoi James,
De workshop 'freestylecooking' afgelopen dinsdag was heel erg geslaagd. Ik ga de recepten zeker ook thuis proberen. Word ik toch nog een echte (freestyle)kok. Bedankt voor de hele leuke avond, Patricia (Eigen Huis Bouwkundig Advies B.V.)


Randstad Transport

Beste James,

Namens ons allen hartelijk bedankt voor de gezellige avond. We hebben lekker staan kokkerelen en heerlijk gegeten!! Dank voor jullie gastvrijheid en goede organisatie.

Het was een geslaagde avond!


Rene van Gorp

Hallo James

van de week hebben we met de vereniging eigen huis bij je gegeten, althans we hebben het zelf klaar gemaakt.

Ik wil de complimenten maken aan je team. de kwaliteit en de klantgerichtheid/vriendelijkheid straalt er vanaf!
Je hebt ook gezorgd voor uitstekende producten om het diner mee te bereiden.

Jullie leverren kwaliteit en ik weet zeker dat jullie het ver gaan schoppen met dit sterke concept

Bedankt en veel succes

Renť
vereiniging eigen huis


Restaurant de "Kastanjehof"

Rinia

Samantha

SBW

Smits Neuchatel

SNV Ontwikkelings...

Theo Bransen

v.d Heuvel

Wim Vreeman - Int...

Yolanda Andriese

Fie Van Der Kolk

Martine & Maaike

PrivateChef © 2012   | © Powered by SiteSpirit