© Powered by SiteSpirit

 
random8.jpg

header9.jpg

logoKS.png

Kookworkshop in Eemnes!

2019-01-13 23.28.51.jpg

Nieuwe website: www.kookstudioeemnes.nl.

U wordt verwelkomd met een drankje en een hapje in onze gezellige keuken. Ondertussen wordt het programma van de avond uiteengezet en wordt uitgelegd hoe de werkwijze zal zijn. Vervolgens gaan we aan de slag in de uitstekend ingerichte keuken waar u uitleg krijgt over de ingrediënten en materialen die gebruikt gaan worden. Hierna worden er groepjes deelnemers geformeerd die gedurende de workshop, die ongeveer 4 uur duurt, het gekozen menu zullen gaan bereiden. Na iedere gang worden de gerechten geserveerd en wordt er eerst samen gegeten. Ondertussen wordt de keuken weer in gereedheid gebracht voor de volgende gang.
Het is natuurlijk het makkelijkst om iedereen een saai A4-tje te geven met de recepten en succes ermee. Ja hallo... denk ik dan, daar heb je ons niet voor nodig en kun je thuis ook! Wij doen het gewoon anders. Samen met de groep koken we de gerechten als TEAM en op aanwijzingen van mij. Het werkt hetzelfde  als in een restaurant. Dit natuurlijk met de hilariteit dat deze werkwijze met zich meebrengt! Eerst wat snijdtechniek en na een duidelijke uitleg, samen aan de slag...
Ook zijn we 16 jaar geleden begonnen met het aanbieden van onze workshops op basis van All-Inclusive. Sindsdien heeft dit veel navolging gekregen bij de collega's uit de branche. Uiteraard is dit ook bij ons nog steeds zo, het is natuurlijk prettig om van tevoren te weten waar je aan toe bent.       

De recepten kun je gratis downloaden van de website zodat iedereen thuis en overal aan de slag kan.


2018-02-07 12.48.02.jpg

De Chefs van de avond

2018-10-07 14.54.33.jpg

Vers, Vers en nog eens Vers!

IMG_8378 - kopie.jpg

En ook nog eigen merk sambal van James's Specials!

2018-03-24 14.28.00.jpg

PrivateChef © 2012   | © Powered by SiteSpirit