© Powered by SiteSpirit

 
foto_links_0000_Layer 5.jpg

header2.jpg

logoKS.png

Carpaccio met Parmesan, gedroogde tomaten en kappertjes.

Nodig voor 4 personen:

carpaccio%20groot.jpg

300 gram dun gesneden biefstuk
    1 stuk parmezaanse kaas
    4 partjes gedroogde tomaat
    1 handje gehakte peterselie
    1 teentje knoflook(fijngeperst)
    1 eetlepel kappertjes
    1 handjevol geroosterde pijnboompitjes
    1 scheutje balsamicoazijn
    1 flinke scheut olijfolie, peper en zout


Bereidingswijze:

Je kunt dit gerecht serveren per bord of op een
schaal van waaruit je aan tafel serveert.

Drapeer de biefstuk op een schaal of bord.
Leg in het midden een plukje gemengde sla.
Meng in een kommetje het fijngeperste teentje knoflook, olie, peper, zout, kappertjes, balsamico en de mosterd  en sprenkel dit mengsel over het vlees.
Leg hier en daar wat reepjes tomaat en strooi er wat pijnboompitjes en peterselie overheen.

Tot slot wat geraspte Parmesan en klaar!!


PrivateChef © 2012   | © Powered by SiteSpirit