© Powered by SiteSpirit

 
random11.jpg

header2.jpg

logoKS.png

De Chef's Table!

Maak kennis via de Chef's Table

20160505_162152.jpg

Chef's Table
KookStudio Eemnes biedt als kooklocatie vele mogelijkheden en diverse menu's om van jouw event een mooie, onvergetelijke ervaring te maken. Of het gaat om een (bedrijfs)uitje, jubileum, teambuildings-sessie, familiedag of zomaar; de KookStudio is "The Place To Be". Voorop staat dat je een gezellige avond krijgt met een relaxte sfeer en (h)eerlijk eten en niet per sé dat je als sterrenkok weer huiswaarts gaat.
Met mooie menu's van deze tijd en zonder je te hoeven verschuilen achter lakjes, streepjes en schuimpjes, kook je samen met James als een echt team en beleef je een (ont)spannende, leerzame avond en eet je met je groep in een open restaurant setting.
Om je kennis te laten maken met de vele mogelijkheden en vooral de Aziatische keuken waar veel vraag naar is, beginnen we de Chef's Table in onze prachtige en multifunctionele keuken. Je zit lekker in de keuken en krijgt van alles te zien en te proeven. De kosten van deze sessies zijn vanaf €55,- per persoon.

Puur, vers, eerlijk en niet te gecompliceerd! Dat is wat we in Eemnes doen met onze workshops maar we doen eigenlijk veel meer… Zo zijn we de vaste keuken van diverse kookclubs en is er de "Indisch Open" elke 1e zaterdag van de maand.

        


Relaxed en alles vers

FC-JAMES_KOOKSTUDIO_EEMNES-4383.jpg

Alles voor een Aziatisch avontuur

20131109_175759.jpg

PrivateChef © 2012   | © Powered by SiteSpirit