© Powered by SiteSpirit

 
random2.jpg

header8.jpg

logoKS.png

De KookStudio bij de "Voedselbankweek" bij RTV-Utrecht. Klik op de link voor de filmpjes!

Elke dag een nieuw gerecht bij RTV-Utrecht

De Kookstudio werkt mee aan de invulling van de "Voedselbankweek" bij RTV-Utrecht van 14 t/m 18 December 2015. James kookt dagelijks een gerecht met producten die in de studio worden bezorgd! Wat een eer om hiervoor gevraagd te worden en we gaan ons beste beentje voorzetten! We zullen zo snel mogelijk de recepten die gemaakt zijn, op deze pagina plaatsen. Aangezien we nog niet weten wat er de volgende dag in de MysteryBox zit, is dit voor ons ook nog een verrassing dus zullen we het per dag moeten bekijken!
Het kan zijn dat niet alle recepten direct op onze website te zien zijn...
Stuur ons
in dat geval een mail en we zullen het recept persoonlijk naar u mailen.
Veel kijkplezier en succes met koken! 
https://www.youtube.com/watch?v=-iy9uNBGTLM Samen voor de voedselbank
https://www.youtube.com/watch?v=_iE4oVBqFjM Hier maakt en presenteert James de Frittata
https://www.youtube.com/watch?v=ofz_pv-0TWE Een compilatie van mooie momenten uit de week van de voedselbank https://www.youtube.com/watch?v=M6Wxp7gi64c De laatste dag en misschien ook wel de leukste. Serieus werk maar ook veel plezier. Ik schijn op de lachspieren te werken...!



Recept maandag 14-12: Pasta met tonijn en Mozzarella

20150928_163249.jpg

Nodig voor 8 personen:  
500 gram pasta, "Al Dente" gekookt 
2 blikjes tonijn
op olie en een glas witte wijn
2 bolletjes mozzarella
, in stukjes  en een handvol rucola
1 ui en 2 teentjes knoflook
, fijngesneden.
1 bouillonblokje en een bosje peterselie
, fijngesneden 1 Spaans pepertje, fijngesneden en een eetlepel Sambal Oelek  Scheutje olie, peper en zout naar smaak.     

Bereiding:
 
Z
et een (hapjes)pan op het vuur met een scheutje olijfolie en bak de ui en knoflook aan.
Voeg de tonijn en de peper/sambal toe, roer tot het losser wordt en doe dan de wijn erbij.
Laat de alcohol uit de wijn verdampen en voeg de pasta toe.
Laat het even opbakken, doe de mozzarella erbij en verkruimel het bouillonblokje erboven.
Proef
op smaak en voeg eventueel nog wat zout en peper toe. Doe de rucola erbij en roer het geheel goed om tot het goed vermengd en gebakken is.
Serveer op een schaal of bord en strooi de peterselie er bovenop.  Klaar!


PrivateChef © 2012   | © Powered by SiteSpirit