© Powered by SiteSpirit

 
foto_links_0001_Layer 4.jpg

header12.jpg

logoKS.png

Wie is de Chef/De Mystery Box

James bij "Wie is de Chef" in seizoen 2 & de Mystery Box.

027b.jpg

Ook dit jaar is het menu waar we in seizoen 2 van dit populaire TV programma bij RTL-5 goed mee voor de dag zijn gekomen, als workshop beschikbaar. De Thaise Noedels waarmee we bij RTL-4 te gast waren, is als Demo/Masterclass beschikbaar. Samen  gaan we dit menu stap voor stap bereiden čn eten natuurlijk.

Van de bereiding van de Thaise Noedels, staat op de homepage overigens een leuk videofragment dat in onze keuken gefilmd is.
(wel even het geluid aanzetten) Veel plezier met kijken!


wie is de chef aan tafel.jpg

Nieuw thema onder: De Mystery Box, culinaire fantasie...

imagesCA82ISSS.jpg


De "MysteryBox"...: Tijd voor een uitdaging op niveau!
Bij deze verrassende workshop weet u van tevoren niet wat er in de doos zit en welke producten u krijgt om er een mooi menu van te maken. Uiteraard zijn we erbij om u met raad bij te staan en kunt u de boeken raadplegen. Natuurlijk zorgen we ervoor dat alles aanwezig is om een mooi gerecht op tafel te zetten maar hier komt het voornamelijk aan op uw eigen creativiteit, fantasie en natuurlijk: smaak en presentatie...

Als het team is samengesteld inclusief een "Chef", kijken we wat er in de "Box" zit en krijgt je de tijd om te overleggen wat ermee gedaan wordt. Je kunt me van alles vragen over bereiding en kooktijden etc. Uiteindelijk gaat het erom dat je een mooi en smakelijk gerecht op tafel zet en dat het team de keuken weer netjes aflevert voor de volgende gang... Hiervoor is de chef verantwoordelijk. Door de spanning čn de druk, is dit een heel mooie Teambuildings activiteit!


De Chefs bij elkaar...

20150415_180559-1.jpg

Zo, eerst even uitrusten...

Groepsfoto met James 1.jpg

Zeewolf met tomatenchutney

20141101_211624.jpg

PrivateChef © 2012   | © Powered by SiteSpirit