Gado-Gado: Indonesisch koken is meer dan ketjap en sambal......
Bekijk filmpje Indische workshop: https://youtu.be/2OyafJbGfYY
In deze workshop gaan we in op het gebruik van de specerijen en kruiden die de Indonesische keuken maken tot wat het is; van kruidig tot erg pittig maar vooral erg lekker!
Diverse groenten en vleesgerechten uit de voornamelijk Midden Javaanse keuken doen we met deze workshop en we leren je ook een "Basis-Boemboe" maken, waarmee je al snel de "smaak" te pakken zult krijgen. Onderstaand, een paar lekkere gerechten, waar we een keuze uit zullen maken. Zie ook: Open inschrijving Indisch Koken.
* Basis-kruidenmix
* Babi/Ajam Ketjap
* Ajam Pedis
* Urapan
* Sambal goreng boontjes
* Gado Gado
* Rendang
* Soto Ajam
* Bananenloempia
* Gehakt met andijvie
PrivateChef © 2012 | © Powered by SiteSpirit