© Powered by SiteSpirit

 
foto_links_0002_Layer 3.jpg

header8.jpg

logoKS.png

Nieuwe website: www.kookstudioeemnes.nl

Onderstaand wat mooie plaatjes van onze sfeervolle en multifunctionele kookstudio. Onze kookworkshops zijn voor iedereen! Fris en eigentijds met recepten voor iedereen. Bekijk de nieuwe website: www.kookstudioeemnes.nl  

20150307_143156.jpg

KookStudio Eemnes; uw meetings en vergaderingen in een sfeervolle setting, in het hart van Utrecht.

2018-06-30 00.02.09.png


In deze opstelling staat alles klaar voor het diner van de workshop. Voor de Masterclass, neemt u plaats aan de bar en ook hier kan gezellig gegeten worden.
Diverse opstellingen zijn mogelijk, afhankelijk van uw wensen en wat u nodig heeft voor vergaderingen, brainstormsessies etc.


Koken is voor Iedereen!

20180123_213223.jpg

Deze ruimte is van alle gemakken voorzien en geschikt voor gezelschappen vanaf ca. 10 personen. Gemakkelijk bereikbaar en volop (gratis) parkeerruimte recht voor de deur. Informeer naar de ongekende mogelijkheden die deze unieke locatie u te bieden heeft.
Uiteraard is er ook een WIFI verbinding.


Kookles/masterclass in een unieke setting...

Terwijl u plaatsneemt aan de ruime bar/werktafel, kunt u de masterclass goed volgen. Ondertussen vermaakt de rest van het gezelschap zichzelf en elkaar aan tafel met een goed glas wijn of zoekt vast een lekker muziekje uit...

De masterclasses zijn altijd een goed begin van het gerecht en zo wordt al snel duidelijk hoe elk gerecht in elkaar zit en welke technieken en produkten er gebruikt worden.

010.jpg

PrivateChef © 2012   | © Powered by SiteSpirit